1. Home
  2. chevron_right
  3. Karriera

Ekipi ynë i burimeve njerezore hap dyert për mundësi të jashtëzakonshme karriere. Këtu, ata ndajnë diskutojne dhe ndajne këshillat e tyre kryesore për fazat ne procesin e rekrutimit
Faza e pare eshte prezantimi juaj I aftesive dhe eksperinces suaj,si edhe vlerat qe mendon se do jene shtuar AR-BI DISTRIBUTION me pranine tende si pjese e saj.

Faza e dyte eshte ajo pergatitore.
Kur të jeni ne fazen pergatitore, jini të hapur për të mësuar dhe përthithni sa më shumë që të mundeni gjatë diteve të para. Faza pergatitore është momenti i përsosur për t’u lidhur me menaxherin tuaj dhe për të filluar ndërtimin e mardhenjeve tuaja me klientet, duke shkuar përtej funksionit tuaj për të kuptuar biznesin. Ky është gjithashtu një moment i përsosur për t’u njohur me produktet tona dhe për të kuptuar se si biznesi ynë merr jetë. Së fundi, mos kini frikë të jeni kurioz, bëni pyetje dhe mbani një mendje të hapur!”
Mundesite per karriere ne AR-BI jane te pranishme dhe fale aftesive te gjithesiciilit dhe rritjes se kompanise,rritja ne karriere eshte e pa diskutueshme.

Kontaktoni ketu,
00355697048817