1. Home
  2. chevron_right
  3. Rreth Nesh

Historiku!

AR-BI Distribution, shoqëri me përgjegjësi të kufizuar. Që prej vitit 2001 operon në fushën e shpërndarjes të produkteve ushqimore, jo ushqimore dhe industrial kryesisht ne zonen e jugut duke qene perfaqesues i disa prej kompanive vendase.
Ne vitin 2010 duke pasur si objektiv rritjen e kompanise u arrit marreveshja me disa fabrika jashte vendit per te kryer shperndarjen e produkteve te tyre ne territorin Shqiptar.
Tashmë në portofolin tone gjenden shumë brande të njohura për të cilat kemi ekskluzivitetin e shpërndarjes së tyre në gjithë teritorin e Shqipërisë dhe jashte saj,
Ne vitin 2018 zyrat dhe magazine qendrore funksionojne ne Tirane,tashme me nje focus dhe nje cilesi me te mire sherbimi ne mbulimin sa me te mire te klienteve te cilet shtohen cdo dite.

Misioni!

Punojmë për një biznes gjithmonë në rritje profesionale dhe përmirësim të cilësisë së jetës së çdo punonjësi.Ofrimi I produktit cilesor dhe te shendetshem per konsumatorin.

Vizioni ynë!

Te zgjerojme njohjen dhe imazhin e mire qe kemi ,duke perzgjedhur cilesine me te larte te produkteve dhe te dominojme ne gjithe tregun Shqipetar duke ofruar ne shporten e konsumatorit Shqipetar, produktet qe konsumohen ne tregjet Europiane. Te zgjerojme numrin e klienteve jashte kufijve te Shqiperise.

Objektivi ynë!

Te ruajme imazhin e mire te kompanise qe kemi,duke perzgjedhur cilesine me te larte te produkteve dhe te dominojme ne gjithe tregun Shqipetar duke ofruar ne shporten e konsumatorit Shqipetar, produktet qe konsumohen ne tregjet Europiane. Te zgjerojme sistemin e shperndarjes edhe jashte kufijve te Shqiperise.

Strategjia & vlerat!

Rritje profesionale në çdo nivel. Fokus të partneriteteve dhe bashkëpunueseve duke i bere sa me fitimprurëse.
Përkushtim. Integritet. Respekt. Klienti mbi të gjitha.

Shtete partnere!

ITALIA, GREQIA, KOSOVA, MALI IZI, MAQEDONIA E VERIUT

BRANDET TONA